Orhei
26° C

Starea vremii la 17:00

Presiune atmosferică: 741 mm/Hg
Directia vîntului: Sud
Viteza vîntului: 5,1 m/s
Umeditate: 36 %
RSS
PRODIAB

Recent, la Centrul de Sănătate Publică raional Orhei s-au aflat într-o vizită de lucru dna Rodica Gramma - conferențiar universitar USMF „Nicolae Testemițanu” și membru Asociației Obștești PRODIAB, precum și managerii de programe a Fundației Mondiale de Diabet în oficiu din Danemarka - doamnele Elsa Morandat și Chirza Cristinsas, Șef Centrului de Sănătate nr.1 Orhei - dl Iurie Lupacescu și directorul Clinicii Internaționale în Bolile Metabolice – dna Natalia Pălărie.

Astăzi, 28 februarie 2018 a fost convocată ședința ordinară a Consiliului de Sănătate Publică Orhei.

Anual, în a cea de-a doua zi de joi a lunii martie, la nivel mondial este marcată Ziua Mondială a Rinichiului. În acest an, pe data de 08 martie, informarea populației despre importanța menținerii sănătății rinichilor va fi desfășurată sub genericul: „Rinichii și sănătatea femeilor”.

Începînd cu anul 2016, la nivel național, în a III-a săptămîna a lunii martie, este desfășurată Săptămîna de promovare a aplicării raționale a preparatelor care se folosesc în agrucultura pentru creșterea plantelor și împotriva bolilor și dăunatorilor.

În perioada 14-15 martie 2018, cu suportul proiectului moldo-elvețian „Viața sănătoasă. Reducerea poverii bolilor netransmisibile”,

Materiale asemanatoare

Activitatea Centrului

Яндекс.Метрика