Ploaie moderată
10° C

starea vremii la 24:00

Presiune atmosferică: 742 mm/Hg
Directia vîntului: Est
Viteza vîntului: 4,2 m/s
Total Precipitaţii: 1,9 mm
RSS

Sub acest generic, mîine 10 octombrie, va fi marcată Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale.

În peste 175 de țări, inclusiv și în Republica Moldova, anual, în perioada 01-07 august, este marcată Săptămîna Mondială a Alăptării, sloganul în anul curent fiind „Susținem alăptarea împreună”.

Anual, la data de 28 iulie, este marcată Ziua Mondială de Combatere a Hepatitei, declarată de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS), avînd scop de a elimina hepatita în statele membre.

Conform prognozei meteo al Serviciului Hidrometerologic de Stat, pe parcursul lunii iulie vor fi înregistrate temperaturi ridicate a aerului mai sus de +33o C.

Ieri, 27 iulie 2017, a fost convocată ședința Consiliului de Sănătate Publică a raionului Orhei.

Astăzi, 17 iulie, de către specialiștii Centrului de Sănătate Publică Orhei, la tabăra de odihnă și întremare a sănătății copiilor „Miorița” a fost desfășurată o lecție în domeniul promovării metodelor de prevenire a accidentelor inclusiv rutiere la copii.

Începînd cu ziua de luni, 19 iunie, pe teritoriul raionului Orhei și-au deschis porțile trei tabere de odihnă și întremare a sănătății copiilor și adolescenților.

Materiale asemanatoare

ministerul-sanatatii
ms.gov.md nui disponibil
cnsp
plumb

În acest an Săptămâna Internațională de prevenire a intoxicațiilor cu plumb se desfăşoară cu sloganul: „Estimarea conținutului de plumb în factorii de mediu și organismul uman”, cu accent special pe interzicerea plumbul din vopsea*. Plumbul toxic în mod natural se … Detalii →

or-md
Яндекс.Метрика