Cer noros,
fără precipitaţii
- 3° C

starea vremii la 12:00

Presiune atmosferică: 742 mm/Hg
Directia vîntului: Sud-Est
Viteza vîntului: 2,1 m/s
Total Precipitaţii: 0 mm
RSS

Astăzi, pe data de 12 ianuarie, specialișltii CSP Orhei au dat startul desfășurării atelierilor de instruire în domeniul prevenirii traumatismului la copii în vîrstă pînă la 5 ani.

Anual, la data de unu decembrie, în plan internațional este marcată Ziua Mondială de combatere a infecţiei HIV/SIDA și are drept scop sensibilizarea opiniei publice referitor la căile de transmitere și consecințele acestei maladii asupra populației umane.

Astăzi în conformitate cu prevederile Planului de acțiuni de sensibilizare a populației privind rezistența la antibiotice, în scuarul „Alexandru Pușkin” din municipiul Orhei a fost desfășurat un flashmob tematic organizat de căte CSP Orhei în parteneriat cu Centrul Național de Sănătate Publică.

Astăzi, 10 octombrie 2017, Centrul de Sănătate Publică Orhei a recepționat vaccinul antigripal, oferit cu titlul de donație, precalificat de către Organizația Mondială a Sănătății, care conține tulpinile virusurilor gripale tip A și tip B, în cantitate de 9000 de doze.

Astăzi, 17 noiembrie 2017, în conformitate cu Dispoziția Președintelui raionului Orhei, a fost desfășurat un dialog public cu implicarea diverșilor factori de decizie de nivel local responsabili pentru sănătatea tinerii generații.

Sub acest generic, în anul curent se desfășoară Săptămîna Mondială de conștientizare a rezistenței la antibiotice – 13-19 noiembrie 2017.

Sub acest generic, mîine 10 octombrie, va fi marcată Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale.

Materiale asemanatoare

ministerul-sanatatii
20/01/2018
Suportul oferit de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în procurarea medicamentelor pentru programele naționale de sănătate din Republica Moldova, asistența tehnică și expertiza oferită în reformarea domeniilor ocupării forței de muncă, egalității de gen și protecției copilului, au fost subiectele puse în discuție de către ministrul Sănătății, Muncii și...
cnsp

Situația epidemiologică prin gripă, IACRS și SARI este sub supraveghere epidemiologică și monitorizare continuă. Conform datelor parvenite din teritoriile administrative în săptămâna 02/2018 (08.01.18-14.01.18), morbiditatea prin IACRS a constituit 181,84 o/oooo, fiind sub pragul epidemic (312,49 o/oooo). În perioada săptămânilor 40/2017-02/2018 … Detalii →

or-md
Яндекс.Метрика