Cer noros,
fără precipitaţii
- 3° C

starea vremii la 12:00

Presiune atmosferică: 742 mm/Hg
Directia vîntului: Sud-Est
Viteza vîntului: 2,1 m/s
Total Precipitaţii: 0 mm
RSS

În ajun de nou an școlar în incinta Centrului de Sănătate Publică Orhei au fost organizate și desfășurate o serie de ateliere de lucru destinate instruirii profesorilor claselor primare în promovarea cunoștințelor privind prevenirea accidentelor rutiere în rîndul copiilor.

Astfel, în perioada 15-24 august, 76 de profesori ai claselor I și a II-a au beneficiat de treningul organizat de către CSP Orhei în parteneriat cu Direcția Generală Educație a Consiliului raional Orhei în ce privește creșterea abilităților de comunicare pe segmentul promovării cunoștințințelor în domeniul prevenirii accidentelor rutiere în rîndul elevilor.

Ulterior, urmează ca profesorii să desfășoare în prima decadă a lunii septembrie ore de dirigenție cu tematica „Prevenirea accidentelor rutiere” în cadrul cărora copiii, în special cei ce vor păși pentru prima dată pragul școlii, vor fi educați în ce privește comportamentul corect în trafic pentru a evita pericolele străzii.

25 08 2017b

Activitatea în cauză face parte din Planul teritorial de acțiuni privind promovarea metodelor de prevenire a accidentelor casnice și rutiere în rîndul copiilor, inclusiv celor cu vîrsta de pînă la cinci ani pentru anul 2017, implementat cu suportul Fundaţiei „Centrul pentru Politici şi Servicii de Sănătate” Filiala din Moldova în cadrul proiectului REPEMOL.

ministerul-sanatatii
20/01/2018
Suportul oferit de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în procurarea medicamentelor pentru programele naționale de sănătate din Republica Moldova, asistența tehnică și expertiza oferită în reformarea domeniilor ocupării forței de muncă, egalității de gen și protecției copilului, au fost subiectele puse în discuție de către ministrul Sănătății, Muncii și...
cnsp

Situația epidemiologică prin gripă, IACRS și SARI este sub supraveghere epidemiologică și monitorizare continuă. Conform datelor parvenite din teritoriile administrative în săptămâna 02/2018 (08.01.18-14.01.18), morbiditatea prin IACRS a constituit 181,84 o/oooo, fiind sub pragul epidemic (312,49 o/oooo). În perioada săptămânilor 40/2017-02/2018 … Detalii →

or-md
Яндекс.Метрика