Cer noros,
fără precipitaţii
- 3° C

starea vremii la 12:00

Presiune atmosferică: 742 mm/Hg
Directia vîntului: Sud-Est
Viteza vîntului: 2,1 m/s
Total Precipitaţii: 0 mm
RSS

Iarna este cel mai bun moment sa sorbim bauturi calde sau interesante. Unele dintre ele sunt chiar recomandate in sezonul rece deoarece mentin o temperatura constanta a organismului si protejeaza sistemul imunitar. Iata cateva idei de bauturi interesante cu care sa te rasfeti in aceasta iarna!

Rezistenţa la antibiotice este una dintre cele mai importante probleme de sănătate publică, care trebuie adusă în atenţia tuturor, ori de câte ori este nevoie. Rezistenţa la antibiotice apare când bacteriile reuşesc să determine reducerea sau eliminarea eficienţei medicamentelor antimicrobiene, destinate a preveni sau vindeca infecţiile.

Copiii, mai ales scolarii - se imbolnavesc frecvent. Este un lucru natural, pe masura ce li se dezvolta sistemul imunitar. Dar ca parinti, le puteti stimula sanatatea in multe moduri. Iata o lista de 44 de sfaturi de la Desprecopii.com cu sfaturi rapide pentru sanatatea lor. E o lista pe care ar trebui sa o tineti mereu la indemana, precum lista de cumparaturi.

Vacanța mare este pe terminate, așa că e timpul să pui la bătaie un plan de acțiune pentru săptămânile de foc care urmează.

Peştele face parte din grupa de alimente de tip proteine animale care sunt indispensabile unei alimentaţii echilibrate, prin aportul important de aminoacizi esenţiali în primul rând, dar şi prin conţinutul mare de antioxidanţi: acizi graşi Omega 3 şi un raport optim între Omega 3 şi Omega 6.

Perioada Sarbatorilor a venit cu pasi repezi, asa ca iti va fi destul de greu sa te abtii de la dulciuri sau de la preparatele traditionale. Daca nu iti doresti ca silueta ta sa aiba de suferit in aceste zile, este bine sa incluzi in programul tau zilnic si cateva minute de sport.

Materiale asemanatoare

Activitatea Centrului

BULETINE ȘI RAPOARTE

Яндекс.Метрика