Ploaie moderată
10° C

starea vremii la 24:00

Presiune atmosferică: 742 mm/Hg
Directia vîntului: Est
Viteza vîntului: 4,2 m/s
Total Precipitaţii: 1,9 mm
RSS

Ochelarii de soare iti pot schimba instantaneu aspectul fizic, dar sunt mai mult decat un simplu accesoriu vestimentar.

Acum fiind in pragul iernii am vrea să vă reamintim și să defaimăm unele din miturile legate de timpul rece. Cum ar fi de exemplu nu uscaţi rufele în casă pentru că vă distrugeţi sănătatea.

Sezonul rece vine la pachet cu numeroase cazuri de gripa, raceala si alte infectii respiratorii, care slabesc sistemul imunitar. Pentru a preveni aceste afectiuni este foarte important sa urmezi cateva reguli de igiena si de alimentatie, care sa tina virusurile la distanta.

Guma de mestecat fara zahar, dupa gustarile sau mesele in oras, este un instrument valoros, care poate contribui la sustinerea unei bune igiene orale in cazul in care nu avem acces imediat la obiectele de ingrijire orala.

Nu exista om caruia sa nu-i fi trecut prin cap ca are cine stie ca boala fara leac, doar pentru ca un junghi s-a tinut scai de el trei zile. Daca sunt utile semnele care iti atrag atentia ca ai putea avea o problema, la fel de necesare sunt si semnele ca esti sanatos.

Sărbătorile aduc pe masa noastra bucate alese. Medicul nutriţionist Luminţa Florea spune ce putem alege din acest belşug gastronomic, tocmai pentru a nu transforma tradiţia într-o ameninţare pentru sănătatea noastră.

Materiale asemanatoare

PROMOVAREA SĂNĂTĂȚII

Яндекс.Метрика